Na vsebino

Kolpa premagala Savo iz Kranja in se vrnila na 4. mesto

Včeraj so v tekmi 24. kroga 3. SNL - center nogometaši Kolpe pred svojimi gledalci gostili ekipo Save iz Kranja. V zelo borbeni, na trenutke celo preveč agresivni tekmi, so bili srečnejši domači igralci, ki so slavili z rezultatom 2:1 (0:0).

Po tem, ko se je prvi polčas končal brez golov, so v 59. minuti najprej udarili gostje, ki so zadeli po podaji iz kota. Za Kolpo je 15 minut kasneje z izjemnim strelom z roba kazenskega prostora izenačil Žiga Kočevar in, ko je slednji želel žogo pobrati iz gola ter čimprej nadaljevati s tekmo, se je začelo množično prerivanje. Zakuhal ga je gostujoči vratar Žlebnik, ki si je s tem prislužil še drugi rumeni karton in je posledično moral z igrišča. Kolpa je do konca tekme izkoristila številčno premoč in pet minut pred koncem po zadetku rezervista Gregorja Žuglja prišla do novih treh točk. S to zmago se je klub iz Podzemlja izenačil na 4. mestu lestvice z ekipo Zagorja, naslednjo prvenstveno tekmo pa igra v soboto, 21.5. v Žireh.

Vir: ŠD NK Kolpa

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj