Na vsebino

Kristjan Kočevar državni prvak v judu

V soboto smo se v Ljutomeru s tremi tekmovalci udeležili državnega prvenstva v Judu 2019 za mlajše selekcije in osvojili prvo, peto in sedmo mesto.

Zlato medaljo in mesto državnega prvaka je med dečki osvojil Kristjan Kočevar. V tej starostni kategoriji je tekmoval tudi Filip Slobodnik in se uvrstil na sedmo mesto, kar je glede na njegove tekmovalne izkušnje in čas treniranja dobra uvrstitev.

Med deklicami je v tej starostni skupini tekmovala Anja Puhek, sicer državna prvakinja 2018, ki pa letos tega naslova ni osvojila. Njena prva borba je bila odlična, saj je nasprotnico z tani otoshi waza premagala z ipponom že v 32. sekundi borbe. Najverjetneje pa je naslednji borbi izgubila zaradi pomanjkanja koncentracije ter odsotnosti s treninga in pa dejstvo, da tekmuje z do dve leti starejšimi ter izkušenejšimi nasprotnicami. To pa je Anjin nov izziv in hkrati motivacija, da bo to vrzel s svojim delom, tako kot doslej, zapolnila ter da bo svoje judo znanje še tem bolj nadgradila.

Vsem iskrene čestitke!

Vir: Judo klub Bela krajina

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
87
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj