Na vsebino

Malonogometni turnir na Pungartu

Nogomet se je minulo soboto v vsem svojem sijaju vrnil v Metliko. Izjemno izenačene tekme, zavidljivo nogometno znanje, fantastično vzdušje na tribunah, bogat program za vse generacije, odlična ponudba hrane in pijače je najboljši opis včerajšnjega dogajanja.

Na turnirju se je zbralo 14 ekip iz Slovenije in Hrvaške. Prav vse ekipe so prikazale zelo dobro igro, navdušile pa so predvsem domače belokranjske ekipe, saj so se v zaključnih bojih za pokale znašle 3 metliške in 1 črnomaljska ekipa. Do bojev za pokale so jih pripeljale izjemna želja ter borbenost. Predvsem v finalu sta bili ekipi Pungart Metlike in ŠKL iz Črnomlja nepopustljivi do zadnje sekunde, saj so o zmagovalcu odločale 6-metrovke. Slavila je ekipa Pungart Metlika tako da je zmaga ostala doma.

Podelili smo ogromno praktičnih nagrad vsem ekipam, izbrali smo najboljše posameznike turnirja, nagradili smo tudi zmagovalca v videoigri Fifa 18 World Cup in najnatančnejšega strelca na gol z 10 metrov. Posebna zahvala gre obema sodnikoma, ki sta svoje delo opravila zelo dobro ter Bumbaru Suhor za odlično jedačo in pijačo.

Na koncu pa bi se radi zahvalili vsem sponzorjem in vsem, ki so nam pomagali pri organizaciji, da je turnir potekal tekoče in nemoteno.

In zdaj še odgovor na vprašanje iz drugega dela zgodbe? Da, naše sanje so izpolnjene.

ZMAGOVALNE EKIPE:
1. mesto: Pungart Metlika
2. mesto: ŠKL Črnomelj
3. mesto: Ključavničarstvo Spudič Metlika

NAJBOLJŠI POSAMEZNIKI:
Najboljši igralec: Mitja Žugelj (Pungart Metlika)
Najboljši strelec: Domen Kočevar (Ključavničarstvo Spudič)
Najboljši golman: Tomi Bede (Pungart Metlika)

NAJBOLJŠA PETERKA:
Tomi Bede (Pungart Metlika),
Mitja Žugelj (Pungart Metlika),
Domen Kočevar (Ključavničarstvo Spudič),
Matic Sašek(ŠKL),
Aleš Kirin (Pungart Metlika)

SODNIKI:
Bor Vraničar,
Mladen Poplašen

ZMAGOVALEC V FIFI:
Samo Bečaj

ZMAGOVALEC V 10 METROVKAH:
Jože Dragovan

SPONZORJI TURNIRJA:
Livar Ivančna gorica, Kmetijska zadruga Metlika, Pletisa, Bumbar Suhor, Trsničarstvo Žugelj, Ključavničarstvo Spudič, NBM Magovac, Okrepčevalnica pri Matičku, Slikopleskarstvo in fasaderstvo Pakar, Bartus Metlika, Cvetličarna Brinc, Gradbeništvo Žokvić, Kmetija Janžekovič, Bar Liber, Status - izvirni pripomočki, Krka d.d., Luanvi Slovenija, Pivovarna Vizir, NK Olimpija Ljubljana, Danijel Zorec, Red Bull, Golgeter.

Vidimo se naslednje leto!

Vir: Pungart Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj