Na vsebino

Maratoning 2021

V času pouka na daljavo smo pri športu izvedli prav posebno tekmovanje. V treh tednih smo poskušali prehoditi/preteči čim več kilometrov. Sodelovanje je bilo prostovoljno, z veseljem pa povem, da se ga je udeležilo kar nekaj učencev. Tekmovali pa niso le oni, dvotedensko tekmovanje smo izvedli tudi med učitelji.

Rada bi pohvalila vse udeležence, hvala za vse vpisane kilometre. Na koncu ne štejejo kilometri za točke, ampak kilometri za zdravje, za dobro počutje ;). Upam, da boste nadaljevali tudi po tekmovanju.

Rezultati: Absolutni zmagovalec šole je postal učenec 8. a razreda, Jan Ogulin. Jan je zbral 179 km. Med učenci razredne stopnje je bil najboljši učenec 2. a razreda, Matic Zupančič, zbral je 134,6 km. Razred z največ prehojenimi kilometri pa je postal 6. b. Skupaj so premagali 729,6 km. Med učitelji pa je z zbranimi 105,9 kilometri zmagala Barbara Fir. Posebno pohvalo dobi 1. a razred, zbrali so 496,2 kilometra in tako pristali na 3. mestu med vsemi razredi. Vsi skupaj pa smo prehodili/pretekli 8246,85 kilometrov.

Iskrene čestitke vsem, najboljši so prejeli tudi simbolične nagrade. Za to se zahvaljujem sponzorjema trgovini Špica (Rok Simčič) in podjetju Klimax (Marko Simonič).

Vir: OŠ Belokranjskega odreda Semič

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj