Na vsebino

Metliški rokometaši v Podzemlju

Po nekajmesečnem premoru se rokometno dogajanje zopet vrača na parket. RK Metlika se že 11. sezono podaja v boj v državno rokometno ligo, letos z ekipami mini rokometa, starejših deklic B, starejših deklic A, starejših dečkov B, starejših dečkov A, mladincev in članov. Poletne priprave smo imeli predvsem na igrišču Beti, nekaj plavalnih treningov smo opravili na reki Kolpi, kjer so nam lepo dobrodošlico pripravili v kampu BIG BERRY, za katero se jim zahvaljujemo.
Zaradi prenove športne dvorane Osnovne šole Metlika, ki bo predvidoma trajala do novembra, smo se bili primorani preseliti v manjšo dvorano v Podzemlju. Posledično bodo Metličani do dokončanja izgradnje dvorane, prvenstvene tekme igrali izključno v gostih.
Vsem našim članom želimo uspešen začetek sezone s čim manj poškodb, gledalce in navijače pa pozivamo, da v čim večjem številu pridejo na tekme podpirat naše športnike.

Vir: RK Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj