Na vsebino

Mini olimpijada

Vrtec Otona Župančiča Črnomelj je v sredo, 20. aprila, organiziral 5. Mini olimpijado med belokranjskimi vrtci. Sodelovali so predšolski otroci iz vrtca Dragatuš, Semič, Metlika, Vinica in Črnomelj. Pomerili so se v štirih različnih disciplinah in preizkusili svoje gibalne spretnosti. Otroci so v duhu tekmovalnosti premagovali dane naloge. Na koncu so bili zmagovalci vsi otroci, kajti pomembno je sodelovati in ne zmagati. Otroci so prejeli medalje, ki so jim podelili predstavniki vrtcev ali občin.

Predstavili so se tudi otroci iz vrtca Loka, ki so zapeli Kekčevo pesem in zaplesali Ples v dežju. Skupina Žabice iz Čardaka, pa nam je zaplesala Ples prijateljstva. Dogodek je popestril belokranjski plesalec Jernej Kozan in maskota – Cicibanček.

Hvala OŠ Mirana Jarca, povezovalcu programa Jaku Bilkerbachu, Ric-u Črnomelj, Jerneju Kozanu in sponzorju KZ Krka Metlika, ki so nam pomagali pri organizaciji in izpeljavi Mini olimpijade.

Vir: Vrtec Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj