Na vsebino

Mini rokomet v Metliki

Rokometni klub Metlika obvešča, da bo v šolskem letu 2017/18 izvajal treninge mini rokometa za fante in dekleta iz nižjih razredov osnovne šole.
Pričetek treningov je odložen zaradi prenove športne dvorane OŠ Metlika, ki se je začela v mesecu septembru. Ko bo znanih več informacij o zaključku prenove, bomo objavili natančen razpored treningov na naši Facebook strani in spletni strani kluba. Hvala za razumevanje.

Treningi bodo potekali v sproščenem vzdušju v športni dvorani OŠ Metlika. Mladi se bodo skupaj s trenerjem sestajali 3–4-krat tedensko in se učili najlepšega moštvenega športa.

Svojega otroka lahko prijavite s sporočilom na elektronski naslov [email protected]. Potrebne informacije so vaše ime in priimek, vaš elektronski naslov, ime in priimek otroka ter njegova letnica rojstva. Na elektronski naslov vas bomo obvestili o pričetku treningov.
Otrok bo na prvem treningu prejel prijavnico, na kateri bo predstavljeno delovanje kluba in ostale potrebne informacije.

Priponke

Vir: RK Metlika
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj