Na vsebino

Priprave na spomladanski del sezone v polnem teku

Nogometaši Bele krajine, trenutno četrtouvrščeni na lestvici Regionalne Ljubljanske lige, so pred bližajočim se nadaljevanjem nogometne sezone že odigrali dve pripravljalni tekmi. Na prvi so z 0:1 izgubili proti NK Ilovac, na drugi pa na domačem igrišču s 4:0 ugnali NK Croatia 78. Prvo tekmo spomladanskega dela sezone bodo odigrali 16. marca, na domačem terenu proti Svobodi Kisovec.

V polnem teku so tudi priprave mlajših selekcij črnomaljskega nogometnega kluba. Mladinci (U19) so po porazu na gostovanju v Kočevju (5:3), minulo nedeljo uprizorili pravo golijado proti NK Croatia 78, saj so bili boljši s kar 15:3.

Kadeti (U17) so na domači zelenici ugnali Ilovac s 3:1, medtem ko je selekcija do 15 let, prav tako doma, morala priznati premoč ljubljanski Olimpiji (1:4).

Selekcija mlajših dečkov je lepo sobotno vreme izkoristila za pripravljalno tekmo z vrstniki iz NK Croatia 78. Nad dobro predstavo mladih upov Bele krajine so bili navdušeni tudi gledalci na tribunah igrišča Vražji kamen.

Vir: NK Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj