Na vsebino

Naporen konec tedna za Kegljaški klub Bela krajina

14. krog
14. krog

Sobotni 14. krog je v Kanižarici ženski ekipi prinesel zmago, moška ekipa pa je klonila proti ekipi Adrie.

Za žensko ekipo so nastopile Jožica Birkelbach (539), Ana Ljubenko (590), Nensi Romšek (521), Eva Starešinič (526), Mirjana Kordič (540) in Mateja Kraljič (549). Ekipna točka se je izmuznila le Mirjani, tako da je ekipa tekmo končala z visoko zmago 7:1.

Za moško ekipo so nastopili Martin Sevnšek (566), Dejan Vereš (584), Martin Pezdirc, ki ga je zamenjal Stanko Starešinič (510), Luka Šimec (539), Robert Magdič (565) in Luka Žafran (597). Tokrat sta ekipno točko osvojila le Sevnšek in Magdič, skupno pa so bili fantje prekratki za 48 kegljev, da bi se lahko veselili kakšne točke. Končni rezultat je bil 2:6 za Adrio.

Na lestvicah sta obe ekipi še vedno na drugem mestu, do konca ligaških tekmovanj pa so še štirje krogi.

Poraz Belokranjk v pokalnem tekmovanju

Kegljavke Bele krajine pa so se včeraj v osmini Pokala Slovenije doma pomerile z Remoplastom in po zelo napeti tekmi morale priznati premoč gostjam iz Radelj.

Za domačo ekipo so nastopile Mateja Kraljič (542), Nensi Romšek (529), Ana Ljubenko (601), Mirjana Kordič (541), Eva Starešinič (558) in Jožica Birkelbach (521).

Ekipno točko je uspelo iztržiti odličnim Ani, Mirjani in Evi, medtem ko so bile Nensi, Mateja in Jožica za set oziroma dva prekratke, kar je na koncu prineslo poraz s 5:3 proti zanesljivi ekipi Remoplasta. Tekma je bila odlična, z glasnim navijanjem in dobrim vzdušjem ter napeta do zadnjih lučajev, zato vsem nastopajočim puncam čestitke za prikazano igro.

Ta konec tedna sledi ligaški premor, ki ga bodo dekleta izkoristila za regeneracijo in pripravo na zadnje štiri kroge.

Priponke

Vir: Kegljaški klub Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj