Na vsebino

NK Kolpa: člani s porazom, U15 z visoko zmago

Članska ekipa NK Kolpa je v derbiju 11. krogu MNZ lige gostovala pri NK Ihan. Žal je pokazala premalo želje in borbenosti, kar se je poznalo tudi pri končnem rezultatu, saj so bili domačini boljši s 4:3. Za Kolpo sta bila uspešna Aleš Kirin dvakrat in Matjaž Črnič. Kolpa kljub temu ostaja na vrhu ligaške lestvice s štirimi točkami naskoka pred Ihanom.

Selekcija U15 pa je v Športnem parku Podzemelj gostila vrstnike iz ekipe NK Brinje Grosuplje. Slednji so na začetku postavili močno obrambo in kljub temu, da so bili domači večino časa pred njihovim golom, Grosupeljčani niso dovolili zadetka. Domača ekipa kljub temu ni popuščala in je v 16. minuti po odličnem strelu Filipa Cesarja povedla z 1:0. Po zadetku se je domačim fantom "odprlo” in do odmoro so vodili že s 5:0. V drugem delu tekme so nadlajevali z lepo in kombinatorno igro ter goste premagali z visokih 9:0.

Za Kolpo so zadeli Filip Cesar, David Vrbanec (2x), Filip Fajdiga (3x), Mark Avguštinčič, Rok Vrbanec in Gašper Turk.

Vir: NK Kolpa

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj