Na vsebino

NK KOLPA-SEMIŠKI HRAM NA NOGOMETNEM TURNIRJU U10 V TREBNJEM

Včeraj se je selekcija U10 NK KOLPA-SEMIŠKI HRAM udeležila nogometnega turnirja za otroke do 10 let v organizaciji NK Bartog Trebnje v športni dvorani Osnovne šole v Trebnjem.

Na turnirju je nastopilo 16 različnih nogometnih klubov iz širše Slovenije. Ekipa NK KOLPA-SEMIŠKI HRAM je nastopila v naslednji postavi: Patrick Drago Mohar, Dominik Virant, Gal Peršič, Mark Predovič, Marcel Krajnc, Tim Stariha in Jan Ogulin, pod vodstvom trenerja Romana Golobiča in tehničnega vodje Matjaža Viranta. Po tekmah v skupinah so sledili izločilni boji v četrtfinalu, kjer se je ekipa NK KOLPA-SEMIŠKI HRAM po evro golu iz prostega strela uvrstila v polfinale. Tam je po izredno dramatični in razburljivi tekmi premoč NK Kolpi-Semiški Hram morala priznati še NK Krka (2:0). Po celodnevnih napornih dvobojih je bila na sporedu še finalna tekma ob 18.00 uri. Po porazu v finalu je tako selekcija U10 NK KOLPA-SEMIŠKI HRAM osvojila končno 2. mesto na turnirju in s tem pripravila svojim staršem veliko presenečenje. Na koncu je bil iz vrst NK Kolpa-Semiški hram izbran tudi najboljši vratar na turnirju Marcel Krajnc kakor tudi naj trener. Poleg pokala so otroci prejeli tudi medalje. Selekcija U10 NK Kolpa-Semiški hram se zahvaljuje organizatorju, NK Bartog Trebnje za odlično organizacijo turnirja, na katerem so domači starši skupaj z vodjo tekmovanja Leonom Lobetom pokazali kako se da z veliko dobre volje in prijaznosti organizirat in izpeljat tako velik otroški nogometni turnir.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj