Na vsebino

Nogometna šola Bela krajina na turnirju v Delnicah

Ekipa starejših dečkov Nogometne šole NK Bela krajina se je udeležila 3. mednarodnega malonogometnega turnirja "TIN GRGURIĆ" v Delnicah v Republiki Hrvaški, ki ga je organiziral HNK Goranin Delnice, in osvojila odlično 2. mesto.

V skupinskem delu so fantje remizirali z ekipo NK Gospić I. (1:1), v nadaljevanju premagali ŠN Ogulin (5:0) in NK Duga resa (4:0). V četrtfinalu so z 2:0 premagali NK Gospić II. in se uvrstili v polfinale, kjer so z 1:0 premagali NK Goranin II. V finalu turnirja so se srečali z ekipo NK Goranin I. Redni del tekme se je končal brez zadetkov, pri izvajanju kazenskih srelov pa so imeli več sreče nasprotniki.

Pokal za najboljšega vratarja turnirja je prejel Lovro Štubljar, ki je zastopal našo ekipo, sicer član ŠD NK Kolpa iz Podzemlja. Prav tako sta se nam pridružila tudi igralca Teo Ruklić in Žan Černič (člana NK Krka), pri čemer se vsem trem zahvaljujemo za dobro in požrtvovalno igro za ekipo NŠ Bela krajina.

Ekipo NŠ Bela krajina so zastopali Žiga Dajčman, Emilio Hidanovič Stariha, Tadej Šajnovič, Tim Skukan, Klemen Mihelič, Mateo Petrović, Mark Ferfolja, Lovro Štubljar, Teo Ruklić in Žan Černič.

Zahvaljujemo se za sponzorsko pomoč trgovini Mavrica PE Črnomelj, Elektrolux d. o. o. , Slikopleskarstvu Černič Mitja s. p., Prevozi in montaže Mojster-s Slavko Ruklić s.p. , g. Jaki Panjanu, g. Davorju Zupančiču, klubu in predvsem staršem, ki so nam omogočili športno udejstvovanje na turnirju.

Čestitke fantom za borbene in uspešne nogometne igre.

Vir: Nogometna šola NK Bela krajina

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj