Na vsebino

Poraz RK Črnomelj v Šmartnem

Včeraj se je začel spomladanski del 1.B državne lige v rokometu. Ekipa RK Črnomelj je gostovala pri RK Herz Šmartno in visoko izgubila z rezultatom 36:26.
Visok poraz je posledica preveč tehničnih napak v napadu, kar so domačini s pridom izkoriščali in iz hitrih protinapadov dosegali lahke gole. Na odmor se je tako odšlo z rezultatom 20:12.
V nadaljevanju so igralci RK Črnomelj zaigrali bolje, tako v napadu kot v obrambi in rezultat počasi zmanjševali. Pri -5 so imeli napad za še večje znižanje, kar se pa zaradi odličnega posredovanja domačega vratarja žal ni zgodilo.
Na koncu tekme so zopet zapravili kar nekaj zglednih priložnosti za zadetek, kar so domačini ponovno izkoristili in prišli prav ob koncu tekme tudi do najvišje prednosti 10 zadetkov in tako zasluženo slavili.
Pri Črnomlju je bil najboljši strelec Črtomir Ogulin s 5 zadetki (streli 5/5) ostali igralci pa so dosegli: Gregor Stariha in Dino Štrucelj po 4 zadetke, Rudi Slobodnik in Žan Pezdirc 3, Marko Štrucelj, Amnže Weiss in Uroš Mihelič po 2 zadetka, Žiga Lozar pa 1 zadetek.
Pri domačinih je izstopal Tilen Strmljan, ki je dosegel 10 zadetkov.
Prihodnji konec tedna v Črnomelj prihaja ekipa RK Mokerc-Ig zato že sedaj vabljeni na prvo domačo tekmo v spomladanskem delu.

Vir: RK Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj