Na vsebino

Nogometne priprave na novo sezono

Naše mlajše tekmovalne selekcije se že tri tedne pripravljajo na tekmovalno sezono 2019/2020, ki se bo pričela zadnji vikend v mesecu avgustu.

V sklopu priprav na tekmovalno sezono bodo tako mladinci, ki bodo nastopali v 2. mladinski ligi, danes ob 18. uri na stadionu ŠRC Loka odigrali prijateljsko tekmo z NK Karlovac.

Starejši dečki, ki so si v pretekli sezoni izborili nastopanje v 1. ligi starejši dečki, bodo danes ob 19. uri na Vražjem kamnu gostili Ogulin, v soboto pa se bodo ob 19.45 ravno tako na Vražjem kamnu pomerili z NK Karlovac.

Tudi mlajši dečki, ki bodo še naprej branili barve našega kluba v 2. ligi mlajši dečki, bodo danes odigrali prijateljsko tekmo z Ogulinom (18.00, Vražji kamen) in v soboto s Karlovcem (18.30, Vražji kamen).

S treningi pa so pričele tudi že selekcije cicibanov, ki s tekmovanjem začnejo v sredini septembra. Naši dečki do 10 let bodo danes ob 17. uri na Vražjem kamnu gostili Ogulin.

Vsi mladi nadebudni nogometaši, ki se želite pridružiti našim ekipam, ste vabljeni k vpisu v Nogometno šolo Bela krajina, ki poteka skozi celo leto. Več informacij dobite na 040 753 304 (Mitja).

Vir: NŠ Bela krajina

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
87
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj