Na vsebino

Pester tekmovalni konec tedna za rokometaše

Za selekcijami Rokometnega kluba Črnomelj je zanimiv in naporen tekmovalni konec tedna, ki so ga začeli in končali z istim nasprotnikom.

V petek se je članska ekipa v 3. krogu 1.B lige na domačem parketu pomerila z rokometaši Kočevja, ki so dobro izkoristili slab začetek domačih in si že v prvem polčasu priborili visoko prednost (12:18), ki je Črnomaljci kljub borbeni igri v drugem polčasu niso uspeli izničiti. Tekma se je tako končala z rezultatom 28:30 v korist gostov.

V soboto so kadeti RK Črnomelj gostili vrstnike iz Grosuplja in suvereno zmagali z 29:20, starejši dečki pa so se odpravili k vrstnikom v Novo mesto, kjer so, kljub napredku v igri, morali priznati premoč domačinov z 28:14.

Tekmovalni konec tedna pa so zaključili mladinci Črnomlja, ki so v domači dvorani proti gostom iz Kočevja vodili večji del tekme, na koncu pa sta si ekipi razdelili točki, saj se je tekma končala z izidom 24:24.

Vir: RK Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj