Na vsebino

Pester tekmovalni konec tedna za rokometaše

Za selekcijami Rokometnega kluba Črnomelj je zanimiv in naporen tekmovalni konec tedna, ki so ga začeli in končali z istim nasprotnikom.

V petek se je članska ekipa v 3. krogu 1.B lige na domačem parketu pomerila z rokometaši Kočevja, ki so dobro izkoristili slab začetek domačih in si že v prvem polčasu priborili visoko prednost (12:18), ki je Črnomaljci kljub borbeni igri v drugem polčasu niso uspeli izničiti. Tekma se je tako končala z rezultatom 28:30 v korist gostov.

V soboto so kadeti RK Črnomelj gostili vrstnike iz Grosuplja in suvereno zmagali z 29:20, starejši dečki pa so se odpravili k vrstnikom v Novo mesto, kjer so, kljub napredku v igri, morali priznati premoč domačinov z 28:14.

Tekmovalni konec tedna pa so zaključili mladinci Črnomlja, ki so v domači dvorani proti gostom iz Kočevja vodili večji del tekme, na koncu pa sta si ekipi razdelili točki, saj se je tekma končala z izidom 24:24.

Vir: RK Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

    
47
56
612
78
88
93
24
31
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj