Na vsebino

Po odlični tekmi praznih rok iz Ivančne Gorice

Včeraj so se črnomalsjki rokometaši podali na tekmo 16. kroga 1.B državne lige. Gostovali so pri ekipi Sviš iz Ivančne Gorice ki zaseda 2. mesto na lestvici in izgubili z rezultatom 31:30.
V prvem polčasu je ekipa RK Črnomelj začela z odlično obrambo, kar se je obrestovalo že v 15. minuti srečanja, ko so povedli s štirimi zadetki razlike. Tedaj pa sta na sceno stopila sodnika in delegat in najprej z rdečim kartonom kaznovala Dinota Štruclja, nakar je delegat zahteval še dveminutno kazen, ker se je ponesreči skotalila plastenka z vodo na igrišče. Domačini so to izkoristili in rezultat izenačili v 22. minuti nato pa tudi povedli in na polčas odšli z rezultatom 16:14.
V drugem polčasu so rokometaši Črnomlja nadaljevali z borbeno igro in bili ves drugi polčas enakovreden nasprotnik, na trenutke celo boljši.
V zadnji minuti je imel RK Črnomelj napad za izenačenje vendar sta sodnika zopet poskrbela, da je žoga pripadla domačinom, ko nista dosodila očitnega prekrška na 6-metrski črti nad gostujočim igralcem (10 sekund pred koncem) in tako poskrbela za zmago domačinov.
Na tekmi je bil zopet najboljši strelec v vrsti RK Črnomelj Marko Štrucelj z 8 zadetki.
Ostali pa so dosegli: Črtomir Ogulin 5, Gregor Stariha in Uroš Mihelič 4, Žiga Lozar 3, Rudi Slobodnik, Dino Štrucelj in Žan Pezdirc 2, Bor Jerman pa 1 zadetek.
V soboto, 25. februarja, ste vabljeni v Športno dvorano Loka v Črnomlju, ko v goste prihaja tretjeuvrščena ekipa Krim-Olimpije iz Ljubljane.

Vir: RK Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj