Na vsebino

Poraz črnomaljskih rokometašev

Včeraj smo odigrali zadnjo tekmo 1.B lige v sezoni 2016/17. Tekmo smo odigrali proti RD Slovan iz Ljubljane, ki se v naslednji sezoni seli v 1.A ligo saj so zasedli 2. mesto.
Tekmo smo začeli slab,o saj nikakor nismo našli poti preko visoke obrambe gostujočih igralcev, če pa smo že prišli do strela, se je na golu izkazal gostujoči vratar Dušan Podpečan, tako, da so gostje dosegali lahke gole preko protinapadov in v 6. minuti povedli z rezultatom 0:5. Domači rokometaši so se vendarle zbrali in favoriziranim gostom nudili odpor do 21. minute, ko so gostje spet naredili mini serijo 4:0 in si priigrali prednost sedmih zadetkov. Rezultat ob polčasu je bil tako 11:18.
V drugem polčasu je bila igra enakovredna, vendar pa je bila razlika iz prvega dela le prevelika in tekma se je končala z rezultatom 26:33.
Za Črnomelj so tokrat zadeli: Žiga Lozar 6, Črtomir Ogulin in Dino Štrucelj 4, Bor Jerman in Žan Pezdirc 2, Gregor Stariha in Nedim Husič 2, Marko Štrucelj in Uroš Mihelič pa po 1 zadetek.
V sezoni 2016/17 smo osvojili 21 točk; desetkrat smo zmagali, enkrat igrali neodločeno in petnajstkrat izgubili, osvojili pa smo 10. mesto in obstali v 1.B ligaškem društvu. Sezono so zaznamovale poškodbe in večino tekem smo odigrali oslabljeni.
Sedaj fante čaka zaslužen počitek in sanacija poškodb, 1. avgusta pa ponovno priprave za naslednjo sezono, za katero upamo, da bo bolj prizanesljiva do poškodb.
Gledalcem in navijačem bi se želeli zahvaliti za podporo skozi celotno sezono, igralcem, ki so še v šolah in na fakultetah pa uspešno opravljanje izpitov in mature. Starejšim igralcem veliko užitkov in počitka v poletnih mesecih.

Vir: RK Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj