Na vsebino

Predsednik ŠD NK Kolpa je Andrej Jerina

Včeraj je bil na izrednem zboru članov ŠD NK Kolpa izvoljen novi predsednik društva.
Po desetletju izredno uspešnega predsednikovanja je svoj mandat dosedanji predsednik Anton Vraničar predal Andreju Jerini.
Novi predsednik Andrej Jerina, ki ravno tako kot stari prihaja iz gospodarstva, oba sta zaposlena v Kolpa d.d. v Metliki, je v uvodnem nagovoru članstvu pohvalil dosedanje vodenje kluba, kot osebno vizijo pa poudaril tiste obče in športne vrednote, ki bodo mlade športnike pripeljale do odgovornih in uspešnih členov lokalne in širše skupnosti.
Uprava ŠD NK Kolpa se je v skladu z določili Statuta društva na zboru članov iz prejšnjih sedmih z dvema novima članoma razširila na sedanjih devet, kar bo v delovanju kluba prineslo sveže moči za zelo obsežne naloge, ki jih je potrebno izvršiti za nemoten potek dela društva.
Po sprejetem športnem poročilu o delu selekcij v sezoni 2016/2017 in predlogu za športno delovanju kluba v sezoni 2017/2018 so člani sprejeli dva dokumenta, in sicer Pravilnik o statusu in registraciji igralcev ŠD NK Kolpa, ki v klub prinaša prestopna klubska pravila usklajena s krovnim pravilnikom panožne nogometne zveze, ter potrdili delovni dokument Športne zveze Metlika z naslovom "STRATEGIJA RAZVOJA ŠPORTA V OBČINI METLIKA DO LETA 2026".
Novi upravi in predsedniku želimo veliko uspeha!

Vir: ŠD NK Kolpa

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj