Na vsebino

Prijave za 6. nočni tek v Metliki odprte

Spoštovani tekači in tekačice, spletne prijave na 6. Nočni tek Metlika so odprte.

Hkrati vam sporočamo, da se zavedamo resnosti nastale situacije v državi in po svetu. Srčno upamo, da se stanje kmalu umiri ter da se življenje vrne v ustaljene tirnice. Ekipa Tekaško društvo Bela krajina si tudi letos prizadeva oživeti staro mestno jedro v Metliki ter h gibanju motivirati čim več prebivalstva. Zato lepo vabljeni vsi tisti, ki ste že z nami stali na štartni črti, kot tudi vsi tisti, ki ste si to želeli, a niste zbrali dovolj poguma. Letos je čas za spremembe.

Na 4 ali 8 km razgibano traso po ulicah Metlike se bodo tekači pognali s skupinskim startom ob 21.30 uri pred mestno hišo v Metliki.

Štartnina v predprijavi do 4. 5. znaša 15 €, prijava do 22. 5. pa 20 €.

Letos so možne tudi skupinske prijave (min. 8 tekmovalcev), 13 €/tekmovalca. Zadnji dan za oddajo in plačilo skupinske prijave je 4. 5. 2020. Po tem datumu dodajanje v skupino ne bo več mogoče, možna bo samo še posamična prijava.

Prijave bomo zbirali tudi na dan dogodka na grajskem dvorišču do 20.30 ure ( 20 € – čip, št. številka, sendvič).

V štartnem paketu vas tudi letos čaka športna tekaška majica. Vse dodatne informacije o prireditvi in prijavnico najdete na naši spletni strani www.tkd-belakrajina.si.

Vabljeni na 6. nočni spektakel v Metliki!

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
14
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj