Na vsebino

Proslavili izjemne uspehe mladih lokostrelcev

Tekmovalci Lokostrelskega kluba Paradoks iz Črnomlja vedno znova navdušujejo s številnimi uspehi. Mlademu klubu iz majhnega mesta uspeva vzgajati lokostrelke in lokostrelce, ki posegajo po stopničkah na največjih tekmovanjih, tudi na državnih in evropskih prvenstvih.

Za enega rezultatskih vrhuncev je v preteklih dneh poskrbela Žana Pintarič, ki je v Varaždinu na Hrvaškem v mlajši ženski konkurenci do 21 let v disciplini ukrivljeni lok osvojila naslov evropske dvoranske podprvakinje. Urška Čavič, Žana Pintarič in Nastja Jakofčič so se izvrstno odrezale tudi na nedavnem članskem dvoranskem državnem prvenstvu v Šenčurju, kjer so z novim državnim rekordom osvojile ekipni naslov državnih prvakinj, slavile pa so tudi posamično, saj je Žana osvojila zlato, Urška pa srebrno odličje.

Omenjene uspehe so v klubu proslavili minulo nedeljo, a šele potem, ko so izvedli redni letni občni zbor in opravili trening. Dosežke so proslavili s tortama, ki jih je po željah svojih varovancev tradicionalno spekla trenerka Lili Grahek. Pridružili so se tudi povabljeni gostje, podporni člani, starši in ostali.

Zbrane sta nagovorili semiška županja Polona Kambič, ki je Žano Pintarič za njeno srebrno odličje presenetila s prav posebnim šopkom ter črnomaljska podžupanja Maja Kocjan. Občinstvo so nagovorila tudi dekleta, ki so priborila rekordni dosežek, lokostrelci pa so prikazali ekipno streljanje.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj