Na vsebino

Prvenec med elito za Ileniča

Ljubljančani so včeraj na Stožicah gostili Domžale in uspeli iztržiti le točko. Zdi se, da Olimpija počasi izpada iz bitke za naslov prvaka Prve lige Telemach.

Domača zasedba je v ob prvem polčasu sicer vodila z 1:0, toda v nadaljevanju so se bili primorani znajti z igralcem manj, Domžalčani pa so to uspeli izkoristiti in se v igro vrnili v 68. minuti.

Svojega prvenca v Prvi ligi Telemach se je veselil komaj 17-letni bočni branilec Mitja Ilenič, s katerim je v 68. minuti postavil končni rezultat tekme.

NK Olimpija : NK Domžale - 1:1.

Olimpija zdaj na lestvici Prve lige Telemach za vodilnim Mariborom zaostaja za 7 točk, Domžale pa ostajajo na 6. mestu – na zadnjih petih ligaških obračunih so zabeležili 4 remije in poraz.

Naj vas spomnimo, da je 17-letni Ilenič v začetku lanskega leta podpisal svojo prvo profesionalno pogodbo za Domžale. Mladi up, ki dres Domžal sicer nosi od poletja 2019, je pred prihodom v Kamniško Bistrico branil barve Bele krajine, kjer je tudi naredil prve nogometne korake. Obetavni bočni branilec iz Tribuč se je v Domžalah odlično znašel, pred dvema letoma pa je premierno oblekel tudi dres mlade slovenske reprezentance.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj