Na vsebino

Pustna nedelja je bila uspešna za košarkarice

Pustna nedelja je prinesla nadaljevanje ženske košarkarske pravljice, ki jo je dan prej začela slovenska članska vrsta z zmago nad Francozinjami v Celju.

V domači telovadnici OŠ Mirana Jarca so turnir deklet v kategoriji U-13 z zmago odprle domače košarkarice. ŽKK Črnomelj : Litija - 24:21. V drugi tekmi turnirja je bila Litija boljša od Ježice B (35:33). V zadnji tekmi pa so domačinke klonile proti gostjam iz Ljubljane (34:35). Kljub temu so dekleta ŽKK Črnomelj zelo uspešno zaključila tekmovanje v sezoni 2017/18 z desetimi zmagami in dvema porazoma.

Po končanem turnirju kategorije U-13 pa so bile na vrsti igralke ŽKK Črnomelj v kategoriji U-15. V srečanju v katerem so dobile priložnost za igro vse za tekmo prijavljene igralke, so domačinke z lahkoto odpravile gostje iz Kopra z rezultatom 54:24 in zadržale vodstvo na lestvici skupine B2. V petek se dekleta odpravljajo na gostovanje v Pivko.

Vir: ŽKK Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj