Na vsebino

Remi NK Kolpa

V soboto popoldne je v Športnem parku Podzemelj potekala tekma 3. kroga Regionalne ljubljanske lige med NK Kolpa in NK Kočevje. Na tekmi, kjer se je z manjšo slovesnostjo poslovil dolgoletni kapetan Kolpe Jože Pezdirc se je zbralo nekje med 100 in 200 gledalcev.

Tekma je kljub številnim kartonom, 10 rumenih in 1 rdeči, potekala v duhu fair playa (?). Že v prvem polčasu so gostje ostali brez enega igralca, vendar so kljub temu iz protinapada uspeli zadeti. Na odmor so tako odšli s prednostjo (0:1).

V drugem polčasu so nogometaši Kolpe pokazali več želje in volje, toda pri zaključkih je zmanjkalo malce zbranosti. Šele v 87' minuti je domača ekipa prek Kirina, ki je lepo zadel v daljši vratarjev kot, uspela izenačiti izid na 1:1. Velika vnema, nepopustljivost in želja po zmagi je v zadnji minuti sodnikovega podaljška botrovala celo kratkotrajnemu vodstvu, vendar je veliko euforijo zaustavil sodnik, saj je zadetek domačih razveljavil in tako je ostalo pri izidu 1:1. Obe ekipi sta se tako morali zadovoljiti s točko.

Gostom, ki so večino tekme igrali z igralcem manj in kljub temu niso obupali, čestitamo na osvojeni točki, pohvaliti pa velja tudi njihovo navijaško skupino, ki je s pomočjo domačih privržencev pripravila izjemno vzdušje.

Vir: ŠD NK Kolpa

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj