Na vsebino

RK Črnomelj poražen v Ljubljani

Včeraj so odigrali zadnji krog jesenskega dela 1B lige in sicer na gostovanju pri ekipi Slovan iz Ljubljane.
Na gostovanje so odšli kar brez 5 igralcev(Slobodnik, Weiss, Ogulin, Jerman so manjkali zaradi poškodb, Lozar pa zaradi službenih obveznosti).
V prvem polčasu so nudili dostojen odpor in čeprav brez pravih menjav držali tempo z domačini in na odmor odšli z 2 goloma zaostanka 16:14.
Na začetku drugega polčasa pa so imeli strelsko krizo, saj kar 11 minut nismo dosegli zadetka. Nekajkrat se je izkazal domači vratar Kocjančič, nekajkrat pa je strele Črnomaljcev zaustavila vratnica. Domačini so to izkoristili in z hitrimi protinapadi povišali razliko na 7 golov. Do konca so se Črnomaljci borili vendar poraza z 11 zadetki niso mogli preprečiti.
Jesenski del so tako končali na 9. mestu z 5. zmagami in 8 porazi. V spomladanskem delu, ko sanirajo vse poškodbe pa pričakujejo veliko boljše razmerje med zmagami in porazi.
Za Črnomelj so včeraj zadeli: Štrucelj Marko 9, Štrucelj Dino 5, Pezdirc Žan 4, Stariha Gregor, Horvat Luka Slemenšek Sebastjan po 2 zadetka, Husič Nedim in Koplan Gregor pa po 1 zadetek.

Vir: Rokometni klub Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj