Na vsebino

RK Črnomelj : Slovenska kadetska reprezentanca - 28:28

Slovenska moška kadetska reprezentanca je odigrala novo prijateljsko tekmo, tokrat je bil nasprotnik Črnomelj.

Obetavno reprezentanco letnik 1998 in mlajši poleti čaka evropsko prvenstvo na Hrvaškem. V ta namen so odigrali že nekaj prijateljskih tekem. Zadnja je bila proti ekipi Črnomlja, ki jo je slovenska reprezentanca odigrala za poškodovanega Dominika – igralca Črnomlja in tudi nekajkratnega kadetskega reprezentanta. Polna dvorana Srednje šole Črnomelj je videla zanimivo tekmo, neodločen rezultat in debi mladega 14-letnega Lucasa Lozarja, ki je mlajši brat Dominika.

Tokrat so varovanci selektorja Janija Klemenčiča naleteli na trši odpor. Črnomelj, sicer sedmouvrščena ekipa 1.B lige, ki ga novi novi trener Marko Tomec, je pričel odlično in takoj povedel z 5:1. Slovenski kadeti so domačine ves prvi polčas lovili, a so se lahko približali le na gol zaostanka. Polčas je dobil Črnomelj z rezultatom 15:13.

V drugem polčasu dokaj podobna zgodba, saj je po nekaj minutah Črnomelj vodil že s petimi zadetki prednosti (21:16). A kadetska reprezentanca je v zaključku pritisnila in v zadnjih sekundah tekme uspela izenačiti na 28:28.

Prvi strelec tekme je bil igralec Črnomlja Rudi Slobodnik, ki je zadel šestkrat, pri Sloveniji pa sta po petkrat zadela, novi član Slovenj Gradca Gregor Ocvirk in Andraž Justin.

Vir: RK Črnomelj, Rokomet.net

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj