Na vsebino

RK Črnomelj z zmago na domačem terenu

Po infarktni končnici je RK Črnomelj prišel do novega para točk.
Včeraj so rokometaši RK Črnomelj odigrali tekmo 19. kroga 1.B državne lige. V goste je prišla ekipa RK Rudar iz Trbovelj, ki je eno mesto višje na lestvici kot Črnomelj.
Na začetku tekme sta se moštvi izmenjevali v vodstvu, gostje pa so si v 16. minuti priigrali 3 zadetke prednosti, nakar so si privoščili nešportno obnašanje, za kar sta dobila igralec Nikola Ranevski in gostujoči trener direktne rdeče kartone in tako predčasno zaključila tekmo. Domači igralci so nato zmanjšali razliko na samo gol zaostanka, vendar so se gostje ponovno zbrali in na odmor odšli z dvema gololoma prednosti pri rezultatu 13:15.
V drugem polčasu so gostujoči rokometaši prednost uspeli ohranjati do 40. minute, ko so domači igralci po treh zaporednih zadetkih prevzeli vodstvo in ga obdržali do 53. minute, ko so gostje zopet povedli za zadetek. Domači rokometaši so preko kapetana Starihe hitro izenačili, potem pa 5 minut ni bilo zadetka na obeh straneh. V teh minutah sta se izkazala tudi vratarja obeh ekip.
V 59. minuti je včeraj najboljši domači igralec Rudi Slobodnik ponovno popeljal domače v vodstvo, vendar so gostje iz 7-metrovke zopet uspeli izenačiti rezultat, pri tem pa je bil izključen tudi domač igralec in v zadnjo minuto tekme so domačini krenili v napad z igralcem manj.
13 sekund pred koncem je domača ekipa izkoristila še zadnji "time out" za dogovor o zaključku napada, ki se je obrestoval, saj je sekundo pred koncem tekme z desetih metrov gol dosegel Rudi Slobodnik, ki je bil tudi igralec tekme. Končni rezultat je bil 28:27 v korist RK Črnomelj.
Strelci za domače: Rudi Slobodnik 7. Marko Štrucelj 5; Gregor Stariha 4; Žiga Lozar, Žan Pezdirc in Uroš Mihelič 3; Črtomir Ogulin 2 in Luka Horvat 1 gol.

Vir: RK Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj