Na vsebino

Rokometaši uspešni v vseh starostnih kategorijah

Člani Rokometnega kluba Črnomelj so v 4. krogu 1.B lige po borbeni predstavi v domači dvorani remizirali s trenutno vodilno ekipo Grosuplja 24:24 (13:13). V domačih vrstah sta se izkazala Erik Medic z osmimi in Klemen Starešinič s šestimi zadetki.

Kadetska ekipa je gostovala pri združeni ekipi RK Cerklje-RK Alples Železniki. Fantje so se domov vrnili s polnimizkupičkom, saj so domačine ugnali s 24:33.

Prejšnji konec tedna so veterani RK Črnomelj obiskali pobrateni RK Hvar in z njihovimi veterani odigrali prijateljsko tekmo. Tekma, na kateri so se z minuto molka spomnili tudi članov, ki so jih tragično zapustili v minulem letu, se je končala na najboljši možni način, z neodločenim rezultatom 12:12. Črnomaljci obljubljajo, da bo na veteranskem turnirju, ki bo 18. novembra, v okviru praznovanja 70-letnice kluba potekal v Črnomlju, zmaga ostala doma!

V soboto so se mlajši dečki A RK Črnomelj udeležili turnirja v Novem mestu, kjer so se pomerili z domačini in ekipo RK Grosuplje. Fantje so na turnirju prikazali lep napredek v igri in borbenosti, ki pritiče rokometašem.

Vir: RK Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

    
37
47
56
612
78
88
93
24
31
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj