Na vsebino

Rokometaši uspešni v vseh starostnih kategorijah

Člani Rokometnega kluba Črnomelj so v 4. krogu 1.B lige po borbeni predstavi v domači dvorani remizirali s trenutno vodilno ekipo Grosuplja 24:24 (13:13). V domačih vrstah sta se izkazala Erik Medic z osmimi in Klemen Starešinič s šestimi zadetki.

Kadetska ekipa je gostovala pri združeni ekipi RK Cerklje-RK Alples Železniki. Fantje so se domov vrnili s polnimizkupičkom, saj so domačine ugnali s 24:33.

Prejšnji konec tedna so veterani RK Črnomelj obiskali pobrateni RK Hvar in z njihovimi veterani odigrali prijateljsko tekmo. Tekma, na kateri so se z minuto molka spomnili tudi članov, ki so jih tragično zapustili v minulem letu, se je končala na najboljši možni način, z neodločenim rezultatom 12:12. Črnomaljci obljubljajo, da bo na veteranskem turnirju, ki bo 18. novembra, v okviru praznovanja 70-letnice kluba potekal v Črnomlju, zmaga ostala doma!

V soboto so se mlajši dečki A RK Črnomelj udeležili turnirja v Novem mestu, kjer so se pomerili z domačini in ekipo RK Grosuplje. Fantje so na turnirju prikazali lep napredek v igri in borbenosti, ki pritiče rokometašem.

Vir: RK Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj