Na vsebino

Rokometni klub Hvar v Črnomlju

Mladi rokometaši prijateljskega kluba RR Hvar so nas konec tedna razveselili z obiskom.

Po prihodu v Črnomelj so se takoj odpravili v športno dvorano, kjer so se mlajši in starejši dečki pomerili na prijateljskih tekmah.

Petkov dopoldan so mladi hvarčani preživeli na Gačah, kjer so v prelepem vremenu uživali na snegu, se sankali in smučali. Popoldne smo odigrali še dve povratni prijateljski tekmi in se odpravili na skupno večerjo. Po večerji smo si ogledali polfinalno tekmo med Hrvaško in Norveško ter glasno proslavili uvrstitev Hrvaške v finale.

Sobota je bila namenjena sproščanju, zato so se gostje odpravili na celodnevno kopanje v Terme Čatež.

V nedeljo dopoldne smo se poslovili od prijateljev in si obljubili, da se bodo naša prijateljska srečanja nadaljevala. Zato komaj čakamo na jesen, ko se bomo Črnomaljci odpravili na Hvar.

RK Črnomelj se zahvaljuje vsem, ki ste pomagali pri gostovanju mladih rokometašev: Srednji šola Črnomelj, OŠ Milke Šobar-Nataše in Bojanu Lozarju za smučarsko opremo, Knjižnici Črnomelj za prostor in video opremo.

Še posebej se zahvaljujemo družinam, ki so gostile mlade rokometaše: Špec, Kambič, Kump, Adlešič, Pezdirc, Banovec, Vrlinič, Barič, Bunjevac, Grabrijan in Rožman.

Vir: RK Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj