Na vsebino

Samo Petje po novi zmagi spet prvak

Belokranjski borec Samo Petje si je po desetih mesecih znova izbojeval naslov prvaka združenja FFC (Final Fight Championship) po pravilih K1, potem ko je sinoči v zagrebški Areni v obračunu kategorije do 70 kilogramov po sodniški odločitvi premagal Armenca Tigrana Movsisjana. Tako je 24-letni Belokranjec v svojo korist odločil še drugi medsebojni dvoboj, saj je bil po točkah boljši že konec lanskega novembra na Reki.

Tudi tokratni obračun je bil precej izenačen, Petje pa je jeziček na tehtnici prevesil na svojo stran zlasti v drugi rundi, v kateri je z nizom boksarskih in kolenskih udarcev dodobra načel Movsisjana. Najboljši športnik občine Metlika, od koder prihaja, je tako dosegel že 32. profesionalno zmago, v statistiki pa ima še en neodločen izid in šest porazov. Naslednjič naj bi se v ring povzpel že februarja prihodnje leto, ko naj bi vendarle dočakal priložnost, da poravna račune z Grkom Meletisom Kakoumpavasom.

Vir: Delo

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj