Na vsebino

Sebastijan Zupanc "King of Arena" v Pulju

Pred približno tisoč gledalci je v nedeljo v puljski areni potekala borilna prireditev "King of Arena", zaključni dogodek "Arena Fight Campa". V zaključni prireditvi so se v muay thai in thai box borbah pomerili borci iz Črne Gore, Bosne in Hercegovine, Srbije, Hrvaške in Slovenije.

S ponosom lahko posredujemo novico, da si je v kategoriji do 57 kilogramov v muay thai borbi naziv King of Arena priboril Sebastijan Zupanc iz črnomaljskega kluba Gladiator, katerega vodja in trener je Petrit Izairi.

Arensko borbo je okusil tudi klubski kolega Žan Ilc. V drugi krog se je uvrstil brez borbe (po žrebu) in se v finalu boril z novomeškim borcem Ognjenom Lazarevićem, katerega je po tesni borbi premagal z 2:1.

Najprej si lahko ogledate samo tehtanje pred borbo:

V videoposnetku celotnega dogodka pa še borbo, v kateri je Sebastijan pridobil naziv King of Arena v kategoriji do 57 kg (predstavitev borcev od 10. minute dalje, Sebastijanova borba od 18. minute dalje):

Čestitke Sebastijanu, Žanu, klubu in trenerju!

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj