Na vsebino

Šport kot orodje v mladinskem delu

Zavod Metlika je partnerska organizacija Erasmus projekta, ki nosi naslov Šport kot orodje v mladinskem delu (Utilization of sports in the context of youth work). Gre za priložnost za spoznavanje ljudi, potovanje in neformalno učenje. Glavni namen projekta je, da se opremi mladinske delovalce in vse, ki delate na področju mladine tako ali drugače, z ustreznim znanjem in veščinami, kako uporabiti šport in nasploh fizično aktivnost kot orodje za povečanje aktivne participacije in vključevanje mladih v družbo. Poseben poudarek je na mladini z manj priložnostmi.

Tokrat pozivamo predvsem mlade iz Bele krajine, da se nam pridružijo na treningu za mladinske delavce v Hemmersheim, Nemčiji, vendar starostne omejitve ni, saj gre za mladinski trening. Vsi stroški bodo po zaključku projekta povrnjeni.

Trening bo potekal od 5. - 12. novembra 2023.

Prijave zbiramo do srede, 15. oktobra 2023, na [email protected].

Več informacij si lahko preberete v info packu, ki ga najdete v prilogi spodaj. V spodnjem videu pa si lahko ogledate, kako je potekal trening lani.

Vir: Zavod Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
87
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj