Na vsebino

Športni dan v adrenalinskem parku v Podzemlju

VTISI 1. RAZREDA

Najlepša nama je bila vožnja z jajčkom. (Lotie in Eva)
Lepo mi je bilo plezati po mreži. (Rok)
Nam je bilo lepo povsod. (Sara, Tia, Manca, Anja in Ajda)
Najlepše mi je bilo hoditi po vrvi. (Tjaša)
Lepo mi je bilo skakati po jabolkih in hruškah. (Enej)
Mene pa je bilo malo strah, zato bom moral zbrati še malo poguma in se preizkusiti kdaj drugič. (Tian)
Zame je bilo to previsoko, zato si nisem upala splezati gor. (Gaia)

ŠPORTNI DAN – ADRENALINSKI PARK

V sredo smo odšli v adrenalinski park. Zelo, zelo, zelo smo se zabavali in igrali. Tam smo si lahko kupili tudi sladoled in čips. Igrali smo se na vrtiljaku, fitnesu in plezali smo po drevesih. Najprej smo plezali po steni, potem smo hodili po sodih in se spustili po jajčku. Skakali smo po sadju, plezali po mreži n hodili po traku. Za konec smo se spustili po toboganu.

(fantje 2. razreda)

Bilo mi je zelo lepo, ampak na jajčku me je bilo malo strah. (Lucija)
Težko je bilo plezati po plezalni steni. (Nastja)
Najlepše mi je bilo na vrvi. (Katja)
Bilo mi je lepo, čeprav me je bilo malo strah. (Eva G.)
Najlepše je bilo na vrtiljaku. (Sara)
Všeč so mi bile hruške in jabolka. (Anamarija)
Največkrat sem se spustila po toboganu pri hiški. (Eva Č.)
Kupila sem si dva sladoleda. Všeč mi je bila vožnja na jajčku. med počitnicami bom šla plezat z mamico. (Neža)

(dekleta 2. razreda)

ŠPORTNI DAN V PODZEMLJU

V sredo, 15. junija, smo imeli športni dan v adrenalinskem parku Podzemelj. Najprej smo odšli na sprehod na bližnji hrib Kučar. Tam smo imeli lep razgled na Belo krajino. Ko smo se vrnili v park, smo se igrali na igralih. Kmalu smo tudi mi odšli plezat. Najbolj smo se bali spuščanja s pisanico. Kljub strahu smo zbrali pogum in se spustili po vrvi. Preživeli smo lep dan v naravi.

(3. razred)

V sredo, 15. junija, smo se učenci 1., 2., 3., 4. in 5. razreda odpravili v adrenalinski park Podzemelj. Odpravili smo se zjutraj in prišli približno ob 8. 30. Nismo takoj odšli na igrala, ampak smo se, ne preveč navdušeni, odpravili peš na bližnji hrib Kučar. Na vrhu Kučarja smo lahko pojedli in popili in se siti odpravili nazaj v dolino po nekoliko drugačni poti. Ta pot je bila polna luž, tako da smo vsi imeli blatne in mokre čevlje. Ko smo prišli v kamp ob reki Kolpi, so učiteljice rekle, da bosta 4. in 5. razred prva preizkusila igrala. Vsi smo se postavili v kolono pred hiško. Prišla je vodička Petra in nam vsem razdelila pasove. Pokazala nam je kako se jih obleče in zatakne na kovinsko vrv, na katero smo zaradi varnosti pripeti med samim plezanjem po adrenalinskih igralih. Povedala je, da se začnejo pri majhni plezalni steni. Vsi smo stekli tam in zabava se je začela. Eden po eden smo se začeli pomikati po zanimivih igralih. Vsi smo se zelo zabavali. Nekatera igrala so bila nekoliko zahtevna. Med igrali so bili tudi velikonočna pisanica, po kateri si se spuščal, mreža, zelen tobogan … Medtem ko smo učenci 4. in 5. razreda plezali, so se ostali učenci igrali na igralih okoli parka. Ko smo vsi učenci preplezali igrala, smo si lahko kupili sladoled, čipse, sok … Dan je bil zelo lep in zabaven.

Veronika Gorše, 4. r.

ŠPORTNI DAN V ADRENALINSKEM PARKU PODZEMELJ

V sredo, 15. junija, smo odšli učenci razredne stopnje v motorično rekreacijski park Podzemelj. Najprej smo se odpravili na bližnji hrib Kučar, kjer so bile najdeni predmeti iz prazgodovine. Tam smo si pretegnili noge in pomalicali pred lovsko kočo. Med potjo navzdol smo videli na drevesu čebelji roj. V parku smo spoznali voditeljico Petro, ki nam je razdelila varnostne pasove in nas naučila natikanja in iztikanja varnostne zaponke. Na progo smo najprej odšli učenci 4. in 5. razreda. Po plezalni steni smo se povzpeli do majajočih sodov. Na drugi strani smo se po belokranjski pisanici zapeljali na drugo do lesenih jabolk in hrušk. Pot nas je vodila skozi mrežo do ozkega traku. Adrenalinsko pot smo zaključili s spustom po vrečastem toboganu. Po plezanju smo se lahko preizkusili v igranju namiznega nogometa, mini golfa, fitnesa … Razvajali smo se tudi s sladoledom, čipsom in Coca-colo. Dan je bil zelo zabaven, zanimiv, adrenalinski in nepozaben.

(učenci 5. razreda)

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj