Na vsebino

Srečanje belokranjskih učiteljev v odbojki

V petek, 3. marca, smo se učitelji belokranjskih šol udeležili 15. oz. 16. srečanja belokranjskih šol v odbojki. Srečanje smo tokrat organizirali učitelji Osnovne šole Metlika v športni dvorani naše šole. Poleg odbojke sta potekali tudi tekmovanji iz pikada in namiznega tenisa.

Odlično prvo mesto v odbojki je dosegla ekipa OŠ Metlika, drugo mesto OŠ Milke Šobar-Nataše Črnomelj, tretje mesto pa Srednja šola Črnomelj. Četrto mesto so si priborili učitelji OŠ Podzemelj, peto in šesto mesto sta si delili OŠ Loka in OŠ Mirana Jarca.

V namiznem tenisu so se izkazali: Igor Rus (1. mesto), Slavko Orlič (2. mesto) in Milan Butala (3. mesto), med dekleti pa si je prvo mesto zaslužila Maja Nemanič, drugo mesto Anja Golobič in tretje mesto Katarina Pavlakovič.

Belokranjski učitelji načrtujemo športna druženja še naprej, kajti namen srečanj(a) ni le v tekmovanju, ampak tudi v druženju s kolegi učitelji, ter zabava in ohranjanje tradicije.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj