Na vsebino

Študenti športajo v Ljubljani, naslednja vadba danes popoldan!

Konec marca so belokranjski študenti, ki svoje študijske dni med tednom preživljajo v Ljubljani, pričeli s trimesečnim programom vodene vadbe FIT študent = KBŠ študent. Vadba je v glavnem na sporedu ob sredah popoldne na Trim stezi in v zunanjemu fitnesu v Tivoliju pod vodstvom Darjana Spudića, diplomiranega kineziologa. Naslednjič se bodo izjemoma zbrali že danes ob 17:30.

Program vadbe zajema skupinske aerobne aktivnosti (hoja in tek), vadbo za moč s poudarkom na učenju pravilne izvedbe gibov in ostale telesne aktivnosti z namenom druženja, izboljšanja počutja, izboljšanja komponente z zdravjem in telesno sposobnostjo povezanega fitnesa, ozaveščanja o pomembnosti aktivnega življenjskega sloga in tudi izboljšanja študijske učinkovitosti belokranjskih študentov.

Vadeči so o lokaciji in času izvajanja vadbe vsakotedensko pravočasno obveščeni z dogodkom na Facebook strani Kluba belokranjskih študentov in v Facebook skupini FIT študent = KBŠ študent.

Vadba bo potekala tudi v mesecu maju na različnih športnih lokacijah po Ljubljani. Vabljeni vsi zainteresirani, da se pridružite vadbi.

Vir: Klub Belokranjskih Študentov

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj