Na vsebino

Telovadili smo na "Lumpi tekovadbi"

Otroški vrtec Metlika je bil na natečaju izbran za izvedbo športne delavnice »Lumpi tekovadba«, ki jo je organizirala družba Mercator. Na športni delavnici so otroci, stari od 3 do 5 let, ter njihovi starši s tekaškim trenerjem Urbanom Praprotnikom spoznavali pomen gibanja za razvoj otroka in se preizkusili v uporabnih in zabavnih rekreativnih vajah.

Urban Praprotnik je na delavnici staršem in otrokom ter vzgojiteljem pripravil kratko predavanje o pomenu gibanja za razvoj, kako najmlajšim privzgojiti veselje do športa in kakšen je pomen aktivnega preživljanja prostega časa v naravi.

Predavanju je sledil prikaz uporabnih in zabavnih vaj. Vsi udeleženci so prejeli tudi knjižico, v kateri so poleg 10 razlogov, zakaj se sploh gibati in čemu to koristi, našli tudi simpatične namige, kako se z otroki zabavati v gibanju.

Otroke in starše je zabavala tudi simpatična glasbena izvajalka Alenka Kolman.

Lumpi tekovadba je hkrati priprava na oktobrski Lumpi tek. Mercator bo za varovance našega vrtca in starše organizirali tudi izlet v Ljubljano na Lumpi tek, ki bo potekal 27. oktobra 2018, v sklopu Ljubljanskega maratona.

Priponke

Vir: Vrtec Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj