Na vsebino

Tretji dan Slovenija kampa v Podzemlju

Za nami je že tretji dan letošnjega Slovenija kampa v Podzemlju. Danes smo bili še posebej športno aktivni, saj smo se poleg nogometa preizkusili tudi v odbojki in košarki. Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili Košarkarski Klub Kolpa Črnomelj in Ženski Odbojkarski Klub Metlika, ki sta s svojo prisotnostjo in zanimivimi vajami predstavila delo v svojem športnem kolektivu.

Poleg omenjenih športov so bile tudi danes na sporedu raznorazne zabavne igre, ki so predvsem dopoldan poskrbele, da smo pozabili na malce slabše vreme.

Že jutri nas čakajo novi izzivi. Dopoldan je na sporedu obisk adrenalinskega parka v Podzemlju, popoldan igre brez meja in obisk ambasadorja, zvečer pa nas čaka učenje koreografije in plesanje na himno Slovenija kampa Podzemelj s plesno skupino S-Crew. Zvečer bo picerija Pri Starem Pildu poskrbela za nas s svojimi odličnimi picami, za kar se že v naprej najlepše zahvaljujemo. Večer bomo s petjem ob tabornem ognju zaključili s skavti, nakar bo na vrsti prenočitev v prostorih NK Kolpa.

Vir: Slovenija kamp Podzemelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj