Na vsebino

Tri zmage in dva poraza Bele krajine 2016

Danes so na nogometno zelenico na Vražjem kamnu prvi stopili varovanci Igorja Mihokoviča, ki so ob 11. uri gostili ekipo NK Krim. Domača selekcija U10 je bila boljša in je goste premagala z rezultatom 5:1.

Obenem je potekala tudi tekma selekcije U13 (mlajši dečki), vendar v gosteh. Fantje niso bili tako uspešni kot njihovi mlajši ekipni kolegi, saj so proti NK Jevnica izgubili z rezultatom 2:1.

Tudi tekma selekcije U11 je potekala ob 11. uri. Na nogometnem stadionu ŠRC Loka so belokranjski nogometaši danes gostili ekipo NK Medvode. Z borbeno igro in obilico lepih priložnosti je zmaga zasluženo ostala doma, saj je bil rezultat 4:2.

Starejši dečki, ki jih vodi trener Tomaž Čurk, so se na igrišču na Vražjem kamnu za nogometno žogo zapodili ob 13. uri. Tudi oni so bili uspešni, saj so gostujoče nogometaše NK Litija premagali z rezultatom 4:3 in s tem nadaljujejo boj za uvrstitev v 1. MNZ ligo.

Članska ekipa NŠ Bela krajina 2016 se je odpravila ne gostovanje k NK Ihan, ki trenutno zaseda 2. mesto lestvice. Več borbenosti je bilo na domači strani in Bela krajina je bila premagana z rezultatom 3:1.

V soboto, 20.10. ob 15. uri ste vljudno vabljeni na derbi med NŠ Bela krajina in NK Kolpa, ki bo potekal na stadionu ŠRC Loka v Črnomlju.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj