Na vsebino

"Šmarješki tek" in Belokranjci

V Šmarjeških Toplicah je včeraj potekal 24. Šmarješki tek. Seveda tudi tokrat ni šlo brez belokranjskoih tekačev, ki so zopet dokazali, da so v več kot solidni formi.

Na 8-kilometrski prezikušnji je Gregor Laj v absolutni razvrstitvi zasedel 4. mesto (2. v kategoriji), Tim Vipavec je bil absolutno deveti (3. v kategoriji), Aleks Weiss absolutno dvajseti (3. v kategoriji), Anton Kambič se je uvrstil na 84. mesto (13. v kat.), Ljubo Radelja pa si je pritekel 121. mesto (6. v kategoriji).

Med našimi, belokranjskimi dekleti je bila najhitrejša Mihaela Težak z 32. mestom (9. v kat.), Simona Hudelja je bilo mesto za njo (tudi 9. v kat.), Jasmina Jerčinovič pa je belokranjsko trojko deklet zaključila s 34. meston (in osmim v kategoriji).

Tadej Jerčinovič se je udeležil osnovonošolskega teka na 600 metrov in zasedel 5. mesto, Anita Težak pa je med deklicami na enaki razdalji osvojila 15. mesto.

Tudi na 2-kilometrski preizkušnji najdemo kakšnega Belokranjca (glej rezultate spodaj)

Čestitke vsem skupaj!

Priponke

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj