Na vsebino

Uspešen konec tedna za nogometaše Kolpe

Nogometaši Kolpe so v 6. krogu MNZ lige v Športnem parku Podzemelj nadigrali Komendo 5:1 (2:0) in s tekmo manj zasedajo vrh lestvice. Rumeni so po zadetku Aleša Kirina povedli v 15. minuti, dve minuti pred koncem prvega polčasa je vodstvo povišal Domen Težak. Kolpini nogometaši so premoč na terenu pokazali tudi v drugem polčasu, ko so mrežo gostov po zaslugi Matjaža Črniča, Vita Stegneta in Gala Kajina zatresli še trikrat. Komenda je častni zadetek dosegla iz enajstmetrovke.

Še pred člansko ekipo je Kolpina selekcija U13 v sobotnem obračunu v Podzemlju prav tako gostila vrstnike iz Komende. Tokrat so bili gosti uspešnejši in tekmo dobili z 0:5.

Fantastična tekma selekcije U10 proti ND Črnuče

Selekcija U10 je v soboto v Športnem parku Podzemelj gostila ekipo ND Črnuče. Domači so prikazali zares lepo in izjemno uigrano igro. Nasprotnikom niso dovolili, da bi se razigrali in starši so lahko uživali v krasni ekipni predstavi s številnimi zadetki v mreži Črnuč.

Selekcija U11 gostovala pri NK Borovnica

Selekcija U11 se je odpravila na gostovanje k NK Borovnica in znova pokazala lep napredek v igri. Tekmo so odigrali zelo odločno in jo po rednem delu končali z rezultatom 3:3. Fantje so se tako pomerili še v izvajanju enajstmetrovk, pri katerih so bili boljši od domačinov in se tako zasluženo veselili zmage.

Selekcija U13 slavila na domačem terenu

Selekcija U13 je v nedeljo v Športnem parku Podzemelj gostila še ekipo NK Zagorje. Fantje se niso ustrašili fizično močnih nasprotnikov in ob odličnih trenerjevih napotkih so že prvi polčas dobili z 2:0. V drugem delu igre niso niti malo popustili in ob lepi ter kombinatorni igri so se zadetki vrstili eden za drugim. Ekipi je tako po seriji porazov v tej sezoni uspelo tekmo gladko dobiti s 5:1 in veselje je bilo nepopisno. Za Kolpo sta bila po dvakrat uspešna David Denkovski in Tilen Vlašič ter enkrat Tin Ramuščak.

Vir: NK Kolpa
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj