Na vsebino

Pester rokometni konec tedna

Rokometaši Črnomlja so v 5. krogu 1.B državne lige gostovali v Krškem, kjer so morali priznati premoč domačinom, ki v letošnji sezoni veljajo za prve favorite za napredovanje v elitno NLB ligo. Končni izid je bil 42:28 (21:13). Pri Črnomaljcih se je z devetimi zadetki izkazal Erik Medic, petkrat je mrežo Krčanov zadel Mihailo Jovanović, štirikrat pa Anže Pirh.

V soboto so se mlajši dečki RK Črnomelj udeležili turnirja v Ivančni Gorici, kjer so pokazali velik napredek igri in več kot dostojno zastopali barve kluba.

Starejši dečki pa so se v domači dvorani pomerili z ekipo RK Sviš. Kljub srčni igri so na koncu morali priznati premoč gostom.

Starejšim dečkom so sledili kadeti, ki so visoko premagali goste iz Kočevja in poskrbeli za zadovoljstvo domačih navijačev.

Razgiban rokometni konec tedna so zaključili mladinci Črnomlja, ki so po težki tekmi, v kateri sta morala dva domača igralca zaradi poškodbe predčasno zapustiti parket, tesno izgubili proti vrstnikom iz Sevnice.

Vir: RK Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
74
87
98
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj