Na vsebino

Danes v Črnomlju mednarodna liga tajskega boksa

Ljubitelji borilnih športov, rezervirajte si današnje popoldne za TAJSKI BOKS - MUAYTHAI.

Danes ob 15. uri se bo v športni dvorani OŠ Mirana Jarca v Črnomlju odvil 2. krog Mednarodne lige tajskega boksa. V organizaciji domačega Gladiator gyma, pod taktirko Slovenske zveze tajskega boksa in po mednarodnih pravilih svetovne organizacije IFMA, ki jo priznava Mednarodni Olimpijski komite. Prvič v 20-letni zgodovini muaythaia v Sloveniji bodo borci stopili v ring kot del priznane olimpijske discipline.

V Črnomelj prihajajo športniki iz številnih slovenskih klubov, Hrvaške, Srbije, Avstrije, Češke in Madžarske. Dvoboji se bodo odvijali kar v dveh ringih, nastopilo bo več kot 100 borcev v vseh kategorijah (otroški, kadetski, mladinski in članski). Nedvomno nas čakajo zanimive in atraktivne borbe, ki bodo dodobra razgrele vzdušje v dvorani, zato pridite in podprite borce in organizatorja, ki je za obiskovalce pripravil zanimive nagrade.

Najboljši slovenski borci večera odpotujejo že 1. maja na Svetovno prvenstvo v Belorusijo, kjer se bodo odvile zadnje kvalifikacije za Svetovne igre.

Vir: Scorpion gym

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj