Na vsebino

VIDEO: Kurtićeva grška pravljica se nadaljuje

Foto: @PAOKFOOTBALL
Foto: @PAOKFOOTBALL

Jasmin Kurtić se v Grčiji ne ustavlja. Zadel je tudi na sinočnjem derbiju 17. kroga grške superlige proti AEK, ki se je končal z 1:1.

Paok je že v 19. minuti ostal z igralcem manj, saj si je rdeč karton prislužil mladi branilec Tsingaras. AEK je številčno prednost izkoristil v 28. minuti in po strelu Garcie prišel do vodstva. Nato pa je na sceno znova stopil Kurtić, ki se je pred kratkim vrnil po prebolelem covidu. Izkušeni vezist je za izenačenje poskrbel v 36. minuti, ko je s prostega strela z desne strani presenetil domačega vratarja in postavil končni rezultat.

33-letni Kanižaričan, ki je igral do 74. minute, je tako prišel že do svojega 16. prvenstvenega gola v tej sezoni in je še utrdil vodstvo na lestvici strelcev, kjer ima tri zadetke več kot Nizozemec Tom van Weert, ki igra za Volos.

Paok je po remiju na drugem mestu ohranil sedem točk prednosti pred AEK-om. Vodilni Oliympiakos pa je po novi zmagi še povišal prednost na vrhu lestvice, ki zdaj znaša že 15 točk.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj