Na vsebino

Za konec leta v Beogradu

V Rokometnem klubu Črnomelj veliko pozornost namenjamo razvoju in delu z mlajšimi selekcijami. Da smo lahko pri temu čim bolj uspešni, smo med drugim z veseljem vključeni v projekt NLB šport mladim in se udeležujemo raznih turnirjev doma in v tujini.

V četrtek zvečer so se tako naši mladi rokometaši vrnili iz mednarodnega rokometnega turnirja v Beogradu, na katerem so sodelovale ekipe iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Črne gore, Bosne in Hercegovine in Grčije.

Naši kadeti (letniki 2007 in 2008), ki so sodelovali v kategoriji letnikov 2006, so na koncu osvojili 10. mesto na turnirju. To se mogoče ne sliši, kot zavidanja vreden rezultat, a ko upoštevamo, da sta v ekipi, že na začetku manjkala dva glavna igralca, zadnje tekme turnirja, pa je zaradi bolezni več igralcev prve postave preživelo na tribuni, kot na igrišču in je zadnjo tekmo branil golman letnika 2010, lahko fantom samo čestitamo za doseženo!

Sedaj sledi krajši premor, prvi vikend po novem letu pa se z našimi mini rokometaši že odpravljamo na turnir v Grosuplju.

Vir: RK Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj