Na vsebino

Ormožani zaustavili Črnomaljce

Rokometašem Črnomlja se v osmini finala za pokal Slovenije na domačem parketu proti ekipi Jeruzalem Ormož ni uspelo prebiti v četrtfinale. Udeleženci Lige NLB so na gostovanju pri 1. B-ligašu upravičili vlogo favorita in se zanesljivo uvrstili med najboljših osem ekip.

Domačini so dobro začeli, povedli z 2:0, a so se Ormožani po izenačenih uvodnih minutah hitro povzpeli na varno razdaljo, po kateri Črnomaljci niso uspeli več resneje zapretiti. Prednost Prlekov je do polčasa vztrajno naraščala in na odmor so odšli z zanesljivim vodstvom (14:20).

Tudi drugi del igre se je pričel z zadetkom najbolj razpoloženega gostujočega igralca Nika Ćirovića, medtem ko je bil v domačih vrstah strelsko najbolj razpoložen Luka Muhič. V 42. minuti so Ormožani prišli do dvomestnega vodstva in ko je 10 minut pred koncem Nejc Krabonja zadel za 20:32, je bilo za Črnomaljce upov o napredovanju v četrtfinale konec. Z zadetkoma v zadnji minuti so domači uspeli malce popraviti vtis, a so bili kljub temu deležni visokega poraza in izpada iz pokalnega tekmovanja. Rokometaši Ormoža so slavili z izidom 26:37.

RK Črnomelj - RK Jeruzalem Ormož 26:37 (14:20)
Muhič 8, Emeršič 5; Ćirović 11, Krabonja 7

Vir: Rokomet.net

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
87
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj