Na vsebino

Za tekmovalce LK Paradoks so bile pretekle tri sobote tekmovalne

V Ajdovščini je bila 18. novembra 1. tekma od skupno šestih tekem za dvoranski pokal 2018. Stopničke sta osvojili: Urška Čavič, mladinke 1.mesto in Leon Pečavar, dečki 2.mesto. Po tekmi so si privoščili še plavanje v bazenu.

Teden dni pozneje je v Žalcu potekala 2. tekma za dvoranski pokal 2018, tokrat sta stopničke osvojili: Urška Čavič, mladinke 1.mesto in Lara Simonič, deklice 3.mesto.

To soboto je bila v Postojni 3. tekma za dvoranski pokal 2018 in pridne lokostrelce tukaj že tradicionalno obišče Miklavž. Stopničke sta si priborila: Leon Pečavar, dečki 3. mesto in Lara Simonič, ki je tokrat tekmovala v kategoriji mlajših deklic in deklic ter v obeh osvojila 2.mesto.

Ostali tekmovalci: Primož V. Grahek, Samo Kavčič, Črt Kastelc, Žana Pintarič in Branko Vardič pa se z vsako tekmo bolj približujejo stopničkam. Že 16.decembra, na zadnji tekmi v letu 2017, bodo imeli novo priložnost, da jih osvojijo.

Vir: LK Paradoks

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj