Na vsebino

Nezaslišana, bloga ni (j**emo bloga)

Spoštovano bralstvo,

nekoč sem si kot "mamica na porodniški" že vzela pravico, da ne napišem (skoraj) ničesar. Danes si po nekaj napornih dnevih spet jemljem to pravico. Moja porodniška je sicer v zadnjih izdihljajih, ampak dokler je, je uporaben izgovor.

Zato vam danes priporočam v branje kakšen zapis svojih sočrkovalcev na Odeonu, "skromno" povabim, da preberete katerega od mojih starih zapisov ali pa še najraje ugasnete zaslone in berete knjige. Moje trenutno branje je Takšen kot ti, zbirka kratkih zgodb Roalda Dahla, strani se same obračajo, toplo priporočam.

Še kakšen teden bo trajalo, da dojamem, da so nastopile počitnice, čas brezskrbnosti in sprostitve, potem lahko pričnem kovati načrte za skupne pustolovščine (in material za nove bloge, hehe).

Zahvaljujem se vam za razumevanje. Naslednji teden bo pa menda spet kaj novega napisanega.

Vir: https://www.facebook.com/nezaslisana/

Nezaslišana je ženska na sebi lasten, nefiltriran način, a z neskončno ljubeznijo in veliko humorja, ki je za to vse nujen. Obožuje besede v našem in v tujih jezikih, če pa ji kakšna manjka, si jo kar sama izmisli. Poganjajo jo dobre knjige, smeh, močna kava, želja po ustvarjanju in po dogodivščinah z možem in dvema otrokoma – v pričakovanju tretjega. Želi povedati tako kot je v resnici – razen, če se da narediti bolj smešno.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj