Na vsebino

Gušti z novim singlom (ne)hote vabi k poplesavanju

Gušti z novim singlom Moj drajv napoveduje album ter mega koncert v ljubljanskih Križankah z naslovom Moje sanje, moj planet: 40 let glasbe, ki se bo zgodil 19. septembra.

Pesem Moj drajv, ki nas z močnim in nalezljivim ritmom spodbuja k poplesavanju, odraža Guštijev življenjski pogon. Je tisto, kar Guštija žene naprej, je izziv s katerim se sooča vsak dan, je iskanje ravnovesja med glasbenim in družinskim življenjem. 'Moj drajv' je tanka linija, po kateri Gušti hodi vsak dan. Občasno se spotika, včasih pada, se vedno pobere, stopi naprej in ustvarja nekaj novega. In vse to mu daje "drajv".

Videospot za pesem je avtorsko delo mlade, a že uveljavljene ustvarjalke Vite Orehek, ki je skozi kamero ujela vsa štiri desetletja Guštijevega ustvarjanja, od 'Črnega tulipana' do 'Navadnega občana'. Obenem pa gleda naprej v prihodnost, kjer nas bo presentilo še več Guštijevih novih pesmi.

40 let ustvarjanja in delovanja bo Miha Guštin - Gušti v družbi glasbenih kolegov predstavil na neponovljivem koncertu Moje sanje, moj planet: 40 let glasbe, 19. septembra, v ljubljanskih Križankah. Moj drajv je tako prvi single, ki napoveduje tudi izid albuma ter seveda septembrski koncert.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj