Na vsebino

Ko sta se prvič zagledala, sta se takoj objela

Ob koncu lanskega leta se je Anja Rupel vrnila na koncertne odre, z novo skladbo Srce že ve in samostojnim koncertom v Sititeatru. Februarja letos, pa so se Anja Rupel, Aleš Klinar in Miha Gorše zaprli v studio Bunker in skupaj z odličnim hrvaškim pevcem Bojanom Jambrošićem posneli skladbo Gdje je ljubav, katere avtor glasbe je Aleš Klinar, avtor aranžmaja pa Miha Gorše. Besedilo v slovenskem jeziku je napisala Anja Rupel, v hrvaškem jeziku pa Rok Lunaček.

Anja Rupel in Bojan Jambrošić sta se prvič srečala na snemanju v Ljubljani, kjer je vladala odlična energija. Ko sta se prvič zagledala, sta se takoj objela, kot da se poznata že celo življenje.

Bojan Jambrošić je sicer pevsko kariero pričel leta 2009, ko je zmagal v hrvaškem šovu Hrvatska traži zvijezdu, po končanem šovu je tudi izdal zelo uspešen prvi studijski album, ki je bil prodan v zlati nakladi. V zadnjih letih je prejel več glasbenih priznanj, ki jih podeljujejo naši južni sosedje, do danes je tudi nastopal v kar sedmih mjuziklih in eni opereti.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj