Na vsebino

5 let Hiše Sadeži družbe Metlika

V petek smo v Hiši Sadeži družbe Metlika praznovali 5. obletnico delovanja. Obeležili smo jo z bogatim kulturnim programom, na ogled smo postavili razstavo naših izdelkov in galerijo slik izpred preteklih let.

Na dogodku so svoj delež s spodbudnimi besedami prispevali tudi župan občine Metlika Darko Zevnik, direktorica Slovenske filantropije Tereza Novak, predsednik DU Metlika Jože Mozetič, vodja CKZ Mirna Nemanič ter vodja DC Šent Marjetka Vukšinič. Za popestritev programa se moramo zahvaliti PZ DU Metlika, Urbanu Kočevarju z recitacijami, Vidu Nemaniču Dulminu s spremljavo Andreja Kuniča in mentorico Katjo Draginc ter tamburaški skupini Carmen Cord pod vodstvom Mateja Matkoviča.

Želimo si, da bi še naprej pridelovali dobre zgodbe s prostovoljci, ki svoj čas namenijo skupnosti in s tem ostalim povečujejo kvaliteto življenja. Veselimo se nadaljnjega sodelovanja z okoliškimi društvi in organizacijami.

Vir: HSD Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj