Na vsebino

Aktiven počitniški tabor v HSD Črnomelj

Počitniški tabor je v polnem zamahu. Otroci zjutraj prihajajo različno. Dokler se ne zberejo vsi, različno preživljajo čas do začetka aktivnosti, ki smo jih pripravili. Eni barvajo in rišejo, drugi se igrajo dužabne igre, tretji igrajo namizni nogomet ali biljard. In ti tretji so ponavadi najbolj glasni. Ampak nič zato, prav veseli smo, da se otroci pri nas dobro počutijo.

Tudi včeraj smo odšli v knjižnico, na prgišče kamišibaj zgodb. Vsi smo uživali v interpretaciji zgodbic in pesmic. Ker je bilo do kosila še kar nekaj časa, smo se sprehodili do Jurjevanjske drage. Kosilo je bilo odlično - kremna bučna juha in rižev narastek. Pohvala naši današnji kuharici Mimici, saj smo postrgali lonec.

Po kosilu so otroci ustvarjali s Tejo. Ker si ne moremo narediti pravega snežaka, smo si ga kar iz papirja. Do prihoda staršev je bilo pri nas spet živahno z veliko smeha, saj smo se igrali pantomimo in telefon.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj